Katarzis

Népszerű ballagási idézetek. De vajon ki a szerző?

Ezek a napok a világ minden táján sok diák számára egy korszaknak a végét jelentik. A középiskolások már elballagtak, és az elkövetkező hetekben a végzős nyolcadikosok is búcsút vesznek iskolájuktól, tanáraiktól és egymástól.

A nagy bölcsességek csereberéjének az ideje ez. Az útravalók, amit ilyenkor kapunk, részben az előttünk álló -nem könnyű, de lehetőségekkel teli- felnőtt életre próbál felkészíteni, másrészt az átélt emlékeket szépíteni meg és teszi felejthetetlenné.

 10 népszerű idézetet mutatok most, mellyel ilyenkor, ballagás idején a megszokottnál is gyakrabban találkozhatunk, ünnepi műsorokban hangzanak el, fényképek hátoldalára firkantják, emléklapokra, ajándékokra nyomtatják aranybetűkkel. 

De vajon tudod is, hogy  kiktől származnak ezek a mondatok? Kattints a képre és máris láthatod a szerző nevével kiegészítve. A blog facebook-oldalán egy albumban minden képet megtalálsz, bátran megoszthatod.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Katarzis Facebook oldalához vagy az oldalsávban iratkozz fel a hírlevélre, így nem maradsz le semmiről.

Ide kattintva visszajutsz a főoldalra, itt pedig blogom előszavát olvashatod.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!