Katarzis

Hálás vagyok-terápia

 Az ember időnként elmerül az önsajnálatban, és nem érti, nem talál rá magyarázatot, miért jobb másoknak, a sors mi alapján választ, amikor a testi-lelki-anyagi javak elosztásáról dönt.  Ha nem várjuk meg, hogy nyakig merüljünk a magunk kivergődte pocsolyában, van egy egyszerű módszer, ami segít, hogy ismét meglássuk a jót, a szépet a magunk életében is…. Tovább »

Érintés-20.nap

Az ÉRINTÉS egy november 3.-ától november 29.-éig, az első adventi gyertya meggyújtásáig tartó bejegyzés-sorozat. Nem a saját írásaim, csupán egy vagy több inspiráló idézet és egy örökzöld vagy épp egészen friss zeneszám esetleg valami más érdekes videó, ami remélhetően megmozgatja lelkünk húrjait. Fogadjátok sok szeretettel, remélem nem hiábavaló összeállítás. ♥    “A hála a kegyelem… Tovább »

Ők így tudnak szeretni (fotósorozat az ember-állat barátságról)

    Ha valaki csak egyetlen dolgot tud Assisi Szent Ferencről, az egész biztosan az, hogy ő az állatok védőszentje. (És Itáliáé, a kereskedőké, és a természeté is.) Számos legenda terjedt el arról, hogy az állatoknak is prédikált és sok ábrázoláson állatokkal, elsősorban madarakkal körülvéve látható. 1931 óta Szent Ferenc napja, október 4-e az állatok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!