Katarzis

Így vettem rá magamat a mozgásra

    Hónapok óta annyi az összes testmozgásom, ami a házimunkával együtt jár. Nyolc-kilenc óra ülőmunka után ezt sajnos pont annyit ért, hogy sikerült alaposan eltunyulnom. Egy hosszabb séta, pár emeletnyi lépcsőzés is fárasztó és kellemetlen lett, testileg-lelkileg kimerültnek éreztem magam annak ellenére, hogy semmi megerőltetőt nem csináltam.... Tovább »

A 7 legjobb ingyenes fitness-csatorna a youtubon

   Néha úgy irigylem azokat, akiknek van lehetőségük edzőterembe járni, tőlünk a legközelebbi is 50 km-re található. Habár lehetséges, ha a szomszédban nyitnának egyet, akkor is találnék kifogást: most nincs időm, most esik, most túl meleg van, ma épp nem vagyok ráhangolódva vagy a legnagyobb visszahúzó erő: emberek közé kell menni, ahol mindenki kigyúrt, tökéletes… Tovább »

2 fitnesz videó, hogy még csinosabb legyél a bikiniszezonra

   ” Nem vagyok kövér!!! Sem túlsúlyos, sem elhízott. De valamit kezdenem kell a vonalaimmal. A tavaly vásárolt nadrágjaim, szoknyám a tél folyamán összementek a szekrényben. (Egyre vacakabb anyagokat gyárt ez a textilipar!)  A fehérneműkkel ugyanez a helyzet. Szorít. Ma már kétszer megnéztem, hogy a sajátom van-e rajtam, vagy a lányomét cibáltam magamra a forró… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!